just another day

Nu har jag precis kommit hem från skolan:D Jiipey! Slöjdläraren var sjuk så vi fick sluta en timme tidigare... Skulle igentligen ha gymmat med några kompisar men jag kända att jag behövde vara hemma och göra läxor(kmr inte hinna någon annan dag i veckan)...

Annars har dagen vart helt OK, har bara haft SO,svenska och idrott idag... (50 minuterspass);P

Såhär har jag sett ut idag:

Linne:H&M
Leggings: Lånat av Moa
Rosa kofta(inte med på bilden): Gina Tricot
Halsband:Guldig fotboll, fått i födelsedagspresent av min Morbror


Hoppas att ni oxå haft en bra dag;)



Ta-hand-om-mej-själv-dag

Ja, eftersom att det är helg och skolan börjar imorn igen så tänkte jag ha en liten dag där jag pysslar om mej själv;) Jag sov ut ordentligt imorse(somnade i soffan igår) och tog en härlig ducsh, rakade benen och sen så smörjde jag in håret med en silkeskräm:)


Sen så smörjde jag in naglarna/nagelbanden med en mkjukgörande kräm och efter det så filade jag naglarna och sen så målade jag dom i ljust lila!


Efter det så la jag på en djuprengörande ansiktsmask och lät den sitta på i ca:5 minuter


Och snart så ska vi sätta oss och äta och kolla på Poirot:D Efter jag ätit tänkte jag oxå ta ett fotbad om jag hinner;)


Hahaha..!

http://www.youtube.com/watch?v=Q8qtFQbKgIo


Vinn det du önskar!

Hej, Foki har just nu en tävling som pågår där du kan önska dej vad du vill från hela sortimentet på Gadjetgirl.se.
Jag är med och tävlar och det enda du behöver göra är att gå in på hennes blogg för att läsa reglerna för att vara med att tävla!!


Så gå in på Foki's blogg NU och var med och tävla du med;)

Här är det jag önskar:

Hello Kitty brödrost

Hello Kitty USB-minne i Guld eller silver


Hello Kitty Mobilsmycke




Vilken?

Hej Halloj! Imorn ska jag å Moa och Pappa in å handla lite saker...lite stuffs till skolan osv. Å då tänkte jag passa på och (förmodligen) köpa en väska;) Vet bara inte vilken färg.. Själv föredrar jag nog den svarta bäst!

Vad tycker ni?!



Idag så åkte jag å några kompisar in och Gymmade efter skolan, blev ett riktigt svettarpass för mej idag:P Lite Grouse så där men då känner man att man verkligen gjort något bra och verkligen kämpat:P Så efter det så belönade jag mej själv med en Fanta och en liten Marabou DaimXD Not good I know!


En sak ni kanske inte visste om mej..

..är att jag älskar allt som har med bilar, båtar & motorer att göra! Det ska gå snabbt och helst låta mycket:D

Så idag så åkte jag och Pappa ner till Strängnäs för att kolla på Dragracing. Det är när bilar, 2 och 2, tävlar mot varandra om vem som kommer först i Mål på en kortare sträcka!!

Det var både motorcyklar, gammla bilar, nya bilar, sportbilar och små Dragster's som tävlade...

Haha XD Nu ska jag inte babbla på om det här som ni antagligen inte har så mycket intresse för:P Men iaf så hade jag en jättebra dag i solen.

Och en lite cool sak idag var att en av motorcyklarna(en tjej) kom upp i 279 km/h på en 200 meters sträcka!!!! Oj Oj Oj det fattar ni själva hur snabbt det e och att komma upp i en sån hastighet på en så kort sträcka! Och det som var ännu coolare var att man satt typ 3-4 metter från banan med bara ett snöre emellan så man såg verkligen vad som hände...!
(en sån här bil hade min Farmor när hon var ung XD)


(karossen,skalet, på den här är bara tun plast! Och inga hårda väggar, golv å tak som i riktiga bilar...allt bara för att det ska gå så snabbt som möjligt:P Så hela "skalet" e bara fejk, inga lysen eller nått e riktigt!)



Myskväll

Nu har jag precis kommit in från altanen där jag Moa och Sabina Har suttit invirade i filtar kuddar och madrasser och med tända ljus och snackat;) Skiiitmysigt var det!

Däremot så gjorde jag något som jag igentligen inte borde och ångrar det nu... Har gjort det förut oxå men det e så svårt att låta bli men det får absolut INTE bli en vana!!

Hoppas ni oxå haft en mysig kväll;)♥

Hemma igen..

Kom hem från stan med Moa för bara en liten stund sen, vi drog in dit vid 13 tiden... gick runt lite där i olika affärer. Kulkul:) och sen senare vid 17 tiden så åt vi på Donken:P Och sen vid 7 så började bion vi skulle se "The Proposal" Den var skitkul jö! Rekomenderar den;)

Upptäkte att jag hade fått värsta stora skavsåret(blåsa å allt):( Inte kul! Så jag gick typ runt och halvhalta såg det ut som...
Aja, sen så tog vi iaf tåg/bussar hem till Åkersberga igen. Nu är jag ganska seg men ändån ganska pigg å rastlös. Och imorn börjar ju skolan oxå >.< Noooo! Kan jag inte få ha sommarlov liiite till?! Snälla!

Iaf så idag så köpte jag en kofta, jeansleggings, underkläder en tröjja till Moa och så köpte Moa ett par mjukisbyxor till mej♥
Visar bilder imorn på det;) Orkar inte ta kort nu..


Yest another day...

Igår/inatt när jag kom hem så mysade jag och bonussyster ner oss i min säng och snackade långt in på natten;) Så imorse när jag vaknade så var jag skitseg... Efter mycket om och men så släpade jag mej ur sängen och åt lite frukost framför TV:en

Sen så har jag tagit en snabbduch och packat upp alla mina saker från igår:P

Idag har jag på mej ett par gröna träningsshorts (sen jag spelade fotboll), det står hemglass tryckt med stora bokstäver där bak xD Ett vitt linne från H&M och en rosa/svart randig tröjja som oxå e ifrån H&M. Lite mys-hemmakläder sådär.

Tuvär ingen bild på det idag eftersom kameran laddat ur och blir inga bra bilder med camen:P Men här är iaf en bild på mej som jag tog alldelesnyss;) Den bjuder jag på!!


Btw så igår när jag kom hem så låg det en chokladask på mitt skrivbord:D *glad*


Massa kramar♥


On a bus to Stockhholm..

Nu sitter jag på bussen upp till Stockholm! Ska bli skönt att komma hem efter 5 veckor(?) men det har vart jätrtekul att hälsa på mamma igen:)♥

Jag började åka vid 16:30 och ska komma fram vid 22:55 ikväll! (kmr antagligen att komma fram lite tidigare) *håller tummarna* Alltså tar det ca: 6 ½ timme till stockholm från Kalmar!! Suck' Varför fanns det inget flyg som gick idag?! (tar ca: 1 timme)
Vi har precis fortsatt resan efter ett 30 minuters stopp i Ringarum. Där köpte jag en stor Marabou Daim:D It taste soooo good!;P Kunde inte låta bli fast jag lovat mej själv att minska godismängden!

Jaa, vad ska man skriva nu?
Det är ju inte precis så mycket som hänt/händer eller kommer att hända på några timmar, men kanske skriver nått mer när jag kommer hem.... Vilket kommer att bli runt 12  Bor en bit utanför Stockholm och jag måste in till Norrmalm och fixa en grejj innan jag drar mej hemmåt;)



Me <3 Pannkakor?

Nu har jag precis ätit, pannkakor och plättar:D Jag åt 7 pannkakor och 11 plättar:O OMG Jag brukar typ äta 4-5 pannkakor bara! Haha Hungrig or what?;P


Imorn tar jag bussen tillbax upp till Stockholm igen så jag har ganska mycket jag måste packa tills dess....suck' hatar att packa, well ska väll sätta igång nu så jag hinner med lite annat;)

Vad har ni gjort idag?


Nattuggla?

Godkväll Bloggen! Hahah... Gud vad mesigt det där lät XD!!

Nu sitter jag här i sängen (med mina skitläckra ,Guldiga, boxerkalsonger) å kollar runt lite på internet! Har ganska tråk, har vart en väldigt seg dag idag-.-  Har vart seg/trött hela dan men nu mot kvällen så börjar jag bli pigg;) Jag e nog en sån där nattuggla:P menad att sova bort hela dagarna och sen vara uppe al night long! YEY!!;P

Sov sött

Tjao♥


Malin Hissar

Nu känner jag att jag måste få Hissa en sak:D


Nämligen Mangaserien "Vampire kisses - Blodsband" Jag har aldrig tyckt om eller riktigt brytt mej om att försöka läsa en Mangaserie eller liknande men jag hade absolut inget att göra så tog närmaste bok, "vampire kisses", (min brorsas bok) och började läsa...

Det tog inte lång stund innan jag var helt inne i boken och läste ut den väldigt snabbt, och fortsatte då med 2:an! Den lästes ut minst lika fort och efter det så sprang jag till min bror för att få 3:an... MEN... den har inte kommit ut än!!:O den kommer ut först i September nån gång!! NOOOOOOOO!!!!

Gissa vem som kommer vara först med att köpa den?! JAG!!!:D


=MÅSTE HA!!!!!

Tjao♥

....

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft ganska så mycket att göra de senaste dagarna;) Men jag ska försöka bättra mig!♥ Kram!

Tjao♥

Mot stranden

Yey! Ännu en dag med perfekt väder för stranden♥
Ska bara äta lunch sen åker vi iväg till stranden å stannar nog där ett bra tag;)

Har precis kommit hem från att kollat på Lossasbrorsans fotbollsmatch! ;P

Igår så gjorde jag 2 tårtor, som vi skulle ha på mitt dagen efter "födelsedagsfika" :D Jag blev så inspirerad av dom stora glassarna på Glassiären så jaaa... så här blev det:



Tycker ni dom ser goda ut?;)

Tjao♥

Jag e helt slut...

Jaha så det e så här det känns att va 15?!;P

Näe, men min dag igår är jag iaf väldigt nöjd med:D Fast direkt på morgonen så åkte vi in med mamma till sjukhuset, hon skulle på återrönken (efter kossattacken) så där fick vi sitta i typ 4 timmar-.-

Najjs att börja sin födelsedag så?
Inte riktigt, men egentligen så föddes jag kl. 2 på dan så jag var egentligen inte 15 än:P

Så det första jag gjorde som 15 åring (kl.2) var att jag fick en gratis glass av en Iranier:D Yey!!
Men iaf så hade vi det asnajjs i Karlskrona...

Vi avslutade kvällen på Glassiären, en glassbar där man inte betalar för hur många kulor man tar utan för hur många smaker man tar. Och för varje smak man väljer så får man 3 kulor!!! (alltså kan man minst ta 3 kulor)

Jag tog 9 kulor:D (glassgalen?) för bara 35 kr!!!:D:D♥

Så där satt vi 5 pers med 9 kulor var och njöt:P Haha det var livet det!!

Men Men, nu e jag jättetrött och sliten, men ska snart dra mej iväg till stranden iaf;) Måste jobba på brännan!

(en bild jag tog igår:)


Tjao♥

15

Yey!! Nu e jag 15!!♥

Tjao♥

Bränd:(

Hej!

Imorse så åkte ju jag och badade, och jag blev VÄLDIGT bränd kan man ju säga:P Tuvärr bara i ansiktet och på baksidan av kroppen... Hoppas iaf att man blir lite brun efter det här så man inte återgår till sin vanliga blekvita färg;P

Here is my "bränna" (mkt rödare Irl)



Här kommer lite bilder från när vi var och badade:



Nu har jag precis kommit hem från Färjestaden. Jag tog ett mysigt kvällsdopp vid Piren, hehe..ganska så kallt var det :P
Fin solnedgång var det iaf:


PS. Om 1 timme så e jag 15!!!!! YEY!:D♥

Imorn åker vi till Karlskrona och firar mej, så kmr inte blogga nått under dan. (kanske hinner slänga in ett inlägg innan vi åker) Får se om jag bloggar något under kvällen när jag kommer hem;)

Tjao♥

Good morning Sunshine's

Nu drar jag iväg och badar!!:D Yey det e jättevarmt och soligt, en perfekt dag för stranden;)

Hinner inte skriva mer nu, men skriver senare ikväll;)

Tjao<3

Måste ducsha...

Hej Hej, kom hem från Färjestaden där jag badat för en liten stund sen;) Det var iskallt i vattnet men ganska skönt ändån!

Måste gå och ducsha nu-.- Suck, palla ducshen nu lixom, har ju myst ner mej i sängen med datan å så kommer mamma å tjatar på att jag måste ducsha NU för hon ska gå och lägga sej!!

Sååååå jobbigt:P Jag vill ju inte lämna mitt lilla näste här i sängen!!

Men vad ska man göra? Tjata kommer man inte långt med så det e bara att dra sej upp å ducsha...

Sov sött Vakna Blött;)

Tjao<3

Gotlandsbilder

Hallå Hallå!

Tänkte slänga in lite bilder från när jag var på Gotland tidigare i sommar med Mamma och hennes kille!;)

Solnedgång vid kusten<3






Påväg mot Lilla Karlsö




Random bilder från Lilla Karlsö




Aja det får räcka;) Ska gå och hjälpa till med maten!  See you later<3

Tjao<3

Besökare

Tihi!!! Kolla så många besökare:D... Eller haha kanske inte så många igentligen, om man gämför med typ Kenza, Blondinbella, Foki eller Paow... Men jag blir Glad ändå!! För mej är det många:D



Tjao<3

Vilken Gullegris

Hej igen!!

Tidigare idag så var jag och hälsade på fåren (som har vart flasklamm)....
Ett av Fåren kom fram till mej och var jättekelig, så jag började klappa honom. Sen efter ett tag så skulle jag gå därifrån men då så gick han efter mej och började lixom "buffa" på min hand så jag skulle fortsätta klappa honom<3

Gulligt jö!! Så jag fortsatte att klappa honom ett tag till, men när jag sen skulle gå igen så fortsatte han med sitt "buffande"
Så jag fick stå där ett bra tag å kela med den gullegrisen;)

(Han ser lite avlång ut i ansiktet, 2:a bilden, men det blev så på datan. Ser inte ut så Irl)

Tjao<3

Dagens outfit

HejHej<3

Såhär ser jag ut idag:)



Vitt Linne: H&M
Rosa Kofta: Gina Tricot
Gråa (halvlånga) Mjukisbyxor: Smile

Tjao<3

Me like Fire

Tjo Abo!

Har precis kommit in från en mysig eldkväll;) Jag, Brorsan och Gabriel tände eld på lite gammla kartonger och skit å gjorde en mysig brasa:D Det var väldigt mysigt och skönt att stå vid en varm brasa framåt kvällen å bara mysa!!




Jag och sylvester<3





Jag och Gabriel!!:)



Tjao<3

Malin Hissar och Dissar

Dagens Hiss:

Min nya väska!! Idag så köpte jag en  ny väska:D Skitsnygg för bara 199:-!! Yey<3 Love it..






Dagens Diss:

Mc Donalds nya brickor...

Hmm..tänker ni nu! "Vad faan pratar hon om?"
Men dom nya brickorna är mycket större än de gammla vanliga brickorna. Så dom nya brickorna går inte ner i "sopnedkastet" för rester!! Vilket är väldigt irriterande för då måste man stå och skrapa ner resterna för hand-.-

- Första gången jag åt där med dom nya brickorna så visste ju jag inte om det här. Så när jag i full fart skulle slänga ner resterna så tog det ju emot som en smäll och allt studsade tillbaka på mej!!!-

Jag vill ha tillbaka dom gammla hederliga "Röda brickorna"!!



Tjao<3

Sparkad av en ko

För snart en vecka sen så skulle Mamma och jag släppa lös Magnus brorsas kor! En ko var väldigt nervös och rädd så han trängde in mamma i ett hörn och det hela slutade med att hon sparkade bakut och träffade mamma i revbenen och på låret.
Mammam fick ligga på sjukhus 2 nätter och får gå på återkoll lite då och då!!
Hon har 4 revbensfrakturer och hela låret är ett uppsvullet blåmärke:( Hoppas du blir frisk snart<3<3<3




Eftersom hon inte kan göra så mycket med brytna revben så får hon styra och ställa här hemma istället;)
"-Malin kan jag få ett glas vatten" "-Kan någon hänga ut tvätten" "-Kan någon ta ner mjölet?"

Haha XD Visst e det lite jobbigt men vad gör man inte för sin mamma;)<3


Tjao<3

God natt

... Inatt så ska jag sova för första gången i det nya huset! Jippie<33 Jag har "inrett" mitt rum så mycket det går, fast det fortfarande byggs. Så här ser det ut just nu;)




Tjao<3